Dikkie Dik speelt verstoppertje met zijn vriendjes. Maar hij heeft zich zo goed verstopt dat niemand hem kan vinden. Help! Waar is Dikkie Dik?

Een speciaal (half)uurtje voor peuters rond het prentenboek 'Waar is Dikkie Dik!' van Jet Boeke.

Peuteruurtje

Met regelmatig organiseert Bibliotheek Emmen een gezellig (half)uurtje rondom een leuk prentenboek voor peuters (van 2 tot 4 jaar) en zijn of haar verzorgers. Hierbij staat het (ontwikkelen van) leesplezier voorop.

Maatregelen in verband met Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is er slechts een beperkt aantal plaatrsen voor peuters en is er na het voorlezen geen knutselactiviteit. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk. Dit kan via de onderstaande link of via de balie in de Bibliotheek (0591-681444). Je hoeft alleen de kinderen aan te melden.

Meer lezen

Meer boeken lezen over Dikkie Dik? Kijk dan hier in onze catalogus!