Informatiebijeenkomst over de start van leesgroep kunstgeschiedenis

Mooie boeken lezen over kunst en daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Dat kan in de Bibliotheek Emmen bij de start van een leegroep kunstgeschiedenis van Stichting Senia. De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.

Stichting Senia

De groep maakt een keuze uit een gevarieerde aanbod van muziekstukken, opgesteld door deskundigen. Een luistergroep komt 6 à 7 keer per jaar bij elkaar, gewoonlijk roulerend bij de deelnemers thuis. De besprekingen vinden plaats aan de hand van lees- en luisterwijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden.

Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website van Stichting Senia.

Deze activiteit is geannuleerd.